Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/lemirage/domains/lemirage.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 250
Beste Euro-Toques restaurant 2009

Beste Euro-Toques restaurant 2009

Niet alleen trots maar ook een heerlijk gevoel van grote waardering door collega- restaurateurs ging er maandag 26 januari door Guust (eigenaar chef-kok) , Colinde (eigenaar- gastvrouw) , Henry (gastheer), Marcel (souschef) en Peter(laatste jaarsleerling kok) heen.

Le mirage werd in Maastricht op de European Fine Food Fair, de ontmoetingsplek voor de topgastronomie in Noord-Europa, uitgeroepen tot het "Beste Euro-Toques restaurant 2009" voor de wijze waarop de visie van Euro-Toques wordt uitgedragen. Niet alleen aan de gast, de pers maar juist ook aan basisschoolleerlingen wordt het belang van goede, gezonde voeding verteld door middel van smaaklessen.

Euro-Toques, opgericht in 1986, heeft organisaties in 18 Europese landen en er zijn ongeveer 2500 Europese koks in verenigd, die zich inzetten voor het behoud van het culinaire erfgoed. Zij kiezen ervoor te werken volgens ambachtelijke bereidingswijzen en gebruiken in hun keuken alleen goede, natuurlijke seizoensproducten met voorkeur uit de regio. Ze werken volgens de richtlijnen van de viskalender. Op landelijk en Europees niveau worden diverse activiteiten georganiseerd om duidelijk te maken dat we ons terecht bezorgd moeten maken over de kwaliteit en de smaak van ons voedsel.

Zie ook www.euro-toques.nl


Adres

Le  mirage
Beursstraat 2
8302 CW Emmeloord
Tel 0527 - 699104
(de telefoon wordt doorgeschakeld). 
info@lemirage.nl

Openingstijden:
geopend voor het diner
van woensdag t/m zondag
vanaf 17.00 uur.  
(Indien mogelijk passen we onze openingstijden/dagen in overleg graag met u aan). 

Vakantie 2019
Van zondag 10 t/m
donderdag 14 maart
zijn we op vakantie. 


Bekijk ook eens