Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/lemirage/domains/lemirage.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 250
Thuis

Mirage bij u thuis

Thuisassortiment

Van olijven tot bonbons, van soep tot dessert, van tapenade tot dressing; eigenlijk kunt u alles bij ons ophalen! Keurig verpakt in plastic of in feestelijke potten en flesjes. Ook onze wijn die u nergens anders terugvindt, kunt u bij ons kopen. Niet alleen leuk voor eigen gebruik maar ook zeer geschikt als cadeautje.

Thuismenu's

Niet alleen al een traditie met Kerst; wij verzorgen een 4 gangen thuismenu waarbij u alleen nog maar even in de keuken hoeft te staan om de gangen af te maken. Alles wordt duidelijk beschreven en het menu gaat altijd in overleg. Wat te denken van een terrine van zalm en aardappel op een salade met Hollandse garnalen of romige pompoensoep met kerrie? Natuurlijk met Mirage broodjes en tapenade!

Thuisparty's

Blijft u liever thuis voor een intiem diner, bruiloft of receptie? Dan komen wij gewoon naar u toe! In overleg is er heel veel mogelijk, van bittergarnituur, stamppottenbuffet tot 8 gangen diner. We spreken graag met u af.

Mirage bij u in het bedrijf

Exclusieve catering in uw of voor uw bedrijf

Soms worden wij van Le mirage gevraagd om in een bedrijf of op een beurs de exposanten en de bezoekers van gerechten en dranken te voorzien. Dat kan zijn in de vorm van amuses, minigerechtjes of buffetten. Wij kunnen dat persoonlijk, geheel op maat, met of zonder bedienings- of keukenmedewerkers voor u verzorgen.


Adres

Le  mirage
Beursstraat 2
8302 CW Emmeloord
Tel 0527 - 699104
(de telefoon wordt doorgeschakeld). 
info@lemirage.nl

Openingstijden:
geopend voor het diner
van woensdag t/m zondag
vanaf 17.00 uur.  
(Indien mogelijk passen we onze openingstijden/dagen in overleg graag met u aan). 


Bekijk ook eens