Colinde de Nijs en haar bedieningsbrigade doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dat begint al bij de reservering, er zal gevraagd waar u graag wilt zitten en vervolgens wordt u begeleid naar uw tafel aan het raam of in de smaakkamer. Ook voor een menu- of wijnadvies bent u bij hen aan het juiste adres. U kunt de keuken en de bediening ook de vrije hand geven wanneer u kiest voor het surprise menu met bijpassende wijnen.
Guust de Nijs en z’n keukenbrigade worden geïnspireerd door de Franse, de Italiaanse, de Nederlandse en zelfs de Japanse keuken. Onze menukaart wisselt met de seizoenen. Ook de wijnkaart en de dessertkaart met het eigengemaakte ijs zou U zeker moeten bekijken en ……proeven!
Het is niet verwonderlijk dat ons restaurant al in 1996 werd onderscheiden door de Franse minister van landbouw voor de manier waarop wij ons presenteerden – gastvrij, oprecht en toegankelijk met een goede prijskwaliteit verhouding.