Le mirage
restaurant
Over ons
Le mirage, een belevenis op Niveau
Sinds 1992 en al 25 jaar een belevenis
Colinde de Nijs en haar bedieningsbrigade doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dat begint al bij de reservering, er zal gevraagd waar u graag wilt zitten en vervolgens wordt u begeleid naar uw tafel aan het raam of in de smaakkamer. Ook voor een menu- of wijnadvies bent u bij hen aan het juiste adres. U kunt de keuken en de bediening ook de vrije hand geven wanneer u kiest voor het surprise menu met bijpassende wijnen.
Guust de Nijs en z’n keukenbrigade worden geïnspireerd door de Franse, de Italiaanse, de Nederlandse en zelfs de Japanse keuken. Onze menukaart wisselt met de seizoenen. Ook de wijnkaart en de dessertkaart met het eigengemaakte ijs zou U zeker moeten bekijken en ……proeven!
Het is niet verwonderlijk dat ons restaurant al in 1996 werd onderscheiden door de Franse minister van landbouw voor de manier waarop wij ons presenteerden – gastvrij, oprecht en toegankelijk met een goede prijskwaliteit verhouding.
Dutch Cuisine koks werken volgens vijf principes
Cultuur
80% uit de streek
20% elders
Natuur
eten zonder toevoegingen en verspilling
Gezond
80% plantaardig
20% vis/vlees
Kwaliteit
diervriendelijk, biologisch en fair
Waarde
toekomstgericht
Ons Personeel
Guust de Nijs
Chef-kok
Ons team
Uit onze streek
Biologisch en fair
Restaurant Voorzieningen
Gratis WiFi
Rook vrij
Openhaard
Terras
Parkeerplaats
Locatie
Le mirage is gelegen op de 2de verdieping, boven een Chinees Restaurant en tegenover de markt met hotel ’t Voorhuys. U kunt Uw auto op de markt gratis parkeren.
In de Beursstraat zelf geldt een blauwe zone. U gaat met de lift naar boven, maar het restaurant kunt U ook met de trap bereiken. Wij accepteren pin, creditcards, giftcards, irischeques en dinercheque’s.
Balkon met terras
Wij hebben een groot balkon van glas, waar U heerlijk uit de wind van de zon kan genieten. Met mooi weer is het terras geopend! Met een aparte lunch- en borrelkaart.