Le mirage

restaurant  

Over ons

Le mirage, een belevenis op Niveau

Sinds 1992 en al 25 jaar een belevenis

Colinde de Nijs en haar bedieningsbrigade doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dat begint al bij de reservering, er zal gevraagd waar u graag wilt zitten en vervolgens wordt u begeleid naar uw tafel aan het raam of in de smaakkamer. Ook voor een menu- of wijnadvies bent u bij hen aan het juiste adres. U kunt de keuken en de bediening ook de vrije hand geven wanneer u kiest voor het surprise menu met bijpassende wijnen.

Guust de Nijs en z’n keukenbrigade worden geïnspireerd door de Franse, de Italiaanse, de Nederlandse en zelfs de Japanse keuken. Onze menukaart wisselt met de seizoenen. Ook de wijnkaart en de dessertkaart met het eigengemaakte ijs zou U zeker moeten bekijken en ……proeven!

Het is niet verwonderlijk dat ons restaurant al in 1996 werd onderscheiden door de Franse minister van landbouw voor de manier waarop wij ons presenteerden – gastvrij, oprecht en toegankelijk met een goede prijskwaliteit verhouding.

pic64-free-img
sfeer-le-mirage-tafel

Dutch Cuisine koks werken volgens vijf principes

Cultuur

80% uit de streek
20% elders

Natuur

eten zonder toevoegingen en verspilling

Gezond

80% plantaardig
20% vis/vlees

Kwaliteit

diervriendelijk, biologisch en fair

Waarde

toekomstgericht

Ons Personeel

Guust de Nijs

Chef-kok

Ons team

Uit onze streek

Biologisch en fair

Restaurant Voorzieningen

Gratis WiFi

Rook vrij

Openhaard

Terras

Parkeerplaats

Locatie

Le mirage is gelegen op de 2de verdieping, boven een Chinees Restaurant en tegenover de markt met hotel ’t Voorhuys. U kunt Uw auto op de markt gratis parkeren. 

In de Beursstraat zelf geldt een blauwe zone. U gaat met de lift naar boven, maar het restaurant kunt U ook met de trap bereiken. Wij accepteren pin, creditcards, giftcards, irischeques en dinercheque’s.

Balkon met terras

Wij hebben een groot balkon van glas, waar U heerlijk uit de wind van de zon kan genieten. Met mooi weer is het terras geopend! Met een aparte lunch- en borrelkaart.

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
Aanbevolen door

U kunt ook bellen voor een reservering

onze telefoon wordt altijd doorgeschakeld

Blijft u ook graag op de hoogte

Door u in te schrijven voor deze nieuwsbrief, geeft u toestemming om nieuws en informatie via mail een nieuwsbrief te ontvangen. U mag een eenmaal gegeven toestemming te allen tijde intrekken. Dat kan door op de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail, pas nadat deze is bevestigd bent u ingeschreven. Controleer ook hiervoor een spambox.

Waar deuren sluiten, gaan andere deuren weer open!

Na bijna 32 jaar gaan we stoppen met Le mirage!
We nodigen u van harte uit om komende maanden nog te komen genieten.

Mocht u in het bezit zijn van een mirage dinerbon, wacht niet te lang en reserveer snel. 
Ze zijn inwisselbaar tot/met 27 mei.

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.