Le mirage

restaurant  

Reserveren

Colinde de Nijs en haar bedieningsbrigade doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dat begint al bij de reservering, er zal gevraagd waar u graag wilt zitten en vervolgens wordt u begeleid naar uw tafel aan het raam of in de smaakkamer. Ook voor een menu- of wijnadvies bent u bij hen aan het juiste adres. U kunt de keuken en de bediening ook de vrije hand geven wanneer u kiest voor het surprise menu met bijpassende wijnen.

Start met een reservering

Le mirage, een belevenis op Niveau

Uw contact gegevens
Reserveer een tafel

Wij controleren onze online reserveringen altijd tussen 14 :00 en 17:00 uur. Wilt u voor dezelfde dag nog reserveren, dan kunt u het beste even bellen naar  0527 – 699104. Vrijdag 5 en zaterdag 6 juni zijn reeds volgeboekt, check telefonisch of er nog afzeggingen zijn.

Locatie

Le mirage, al meer dan 25 jaar een belevenis

Beursstraat 2 te Emmeloord

Le mirage is gelegen op de 2de verdieping, boven een Chinees Restaurant en tegenover de Deel met hotel ’t Voorhuys. U kunt Uw auto op de Deel gratis parkeren. U gaat met de lift naar boven, maar het restaurant kunt U ook eventueel met de trap (nooduitgang) bereiken. Wij accepteren pin, creditcards, giftcards, irischeques en dinercheque’s.

Ga alvast naar binnen

Virtuele tour door ons restaurant

Geef ons uw waardering

Wilt u direct weten of er plaats is, dan adviseren wij u te bellen voor een

onze telefoon wordt altijd doorgeschakeld

Scroll naar top

Blijft u ook graag op de hoogte

Door u in te schrijven voor deze nieuwsbrief, geeft u toestemming om nieuws en informatie via mail een nieuwsbrief te ontvangen. U mag een eenmaal gegeven toestemming te allen tijde intrekken. Dat kan door op de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail, pas nadat deze is bevestigd bent u ingeschreven. Controleer ook hiervoor een spambox.

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.