Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/lemirage/domains/lemirage.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 250
Nieuws

Proeven in het donker

27 oktober 2018 18:30
Proeven in het donker
Bent u een goede proever? Herkent u smaken met uw ogen dicht? Ervaar hoe lastig dat is en kom proeven in het donker op zaterdag 27 oktober tijdens de Nacht van de Nacht in de Smaakkamer van Le mirage!
U wordt ontvangen om 18.30 uur met een aperitief en daarna gaat u naar uw tafel waar een blinddoek voor klaar ligt. Net voordat het voorgerecht geserveerd gaat worden, doet u de blinddoek op. U eet, drinkt en proeft geblinddoekt. Als iedereen is uitgegeten gaat de blinddoek weer af en vertelt de gastvrouw of gastheer wat u heeft gehad. Zo ook met het hoofdgerecht en nagerecht. U sluit af met een heerlijke koffie of thee. Dit all-in arrangement kost € 55,-- per persoon.

Dit arrangement is ook te winnen! Zie https://www.duurzaaminnoordoostpolder.nl/ voor de voorwaarden!

Wijn-spijs proeverij

10 oktober 2018 18:30
Wijn-spijs proeverij
Op woensdag 10 oktober staat er een Sherry wijn-spijsproeverij gepland. Gastvrouw en wijnkenner Colinde laat 6 stijlen sherry wijnen, in combinatie met 6 bijpassende amuses, proeven. U zult verrast worden door de diversiteit van Jerez! 

Bent u erbij? Minimaal aantal deelnemers: 10 personen. Aanvang 18.30 uur, verwacht einde 20.00 uur. Kosten € 22,50 p.p. Na afloop heeft u de mogelijkheid om wijnen per fles te kopen. Ook kunt u aanschuiven voor het diner.
Uitverkoop

28 juli 2018 18:00
Uitverkoop
Zaterdag 28 juli, de dag voor onze vakatie, houden we onze jaarlijkse uitverkoop! Alle koelkasten moeten leeg dus wees welkom. Om dit extra aantrekkelijk te maken krijgt u een uitverkoopkorting op het surprise menu. Daarna sluiten we het restaurant tot 16 augustus: vrijdag 17 augustus zijn we weer fris en uitgerust voor het diner geopend.

Kreeftfestival

13 juli 2018 18:14
Kreeftfestival
Vrijdag 13 en zaterdag 14 juli kunt u reserveren voor het kreeftmenu van de overheerlijke Oosterschelde kreeft. We serveren een salade met kreeft, daarna een kreeftensoep en vervolgens een halve kreeft als hoofdgerecht. U sluit af met een aardbeiendessert uit Flevoland. Dit menu kost voor 49 euro 50. We serveren dit menu uitsluitend op reservering.

Diner op locatie

5 juli 2018 18:30
Diner op locatie
Donderdag 5 juli aanstaande wordt er weer een 80/20 diner georganiseerd door de voedselpioniers van Pioniers van de Toekomst in samenwerking met restaurant Le Mirage en studio Te Gast. In tegenstelling tot eerder vermeld niet bij een kersenteler maar bij een aardbeienteler! Familie Schwering aan de Blokzijlerdwarsweg 6 te Marknesse. Zie ook www.fruitjuweeltjes.nl
Het belooft een bijzondere ervaring te worden waarbij in ieder gang aardbeien op een andere manier worden verwerkt. En dat midden tussen de aardbeien!

Pagina 1 van 13 [01] [02] [03] Oudere items »


Adres

Le  mirage
Beursstraat 2
8302 CW Emmeloord
Tel 0527 - 699104
(de telefoon wordt doorgeschakeld). 
info@lemirage.nl

Openingstijden:
geopend voor het diner
van woensdag t/m zondag
vanaf 17.00 uur.  
(Indien mogelijk passen we onze openingstijden/dagen in overleg graag met u aan). 


Bekijk ook eens