Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/lemirage/domains/lemirage.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 250
Arrangementen

Arrangementen

1. Het “altijd al willen weten” wijn-spijs arrangement


Bent u die culinaire genieter die altijd al wilde weten waar Abraham de mosterd haalt? Het team van Le mirage vertelt het u met plezier. En hoewel sommigen zeggen dat over smaak niet valt te twisten, bieden zij u daar juist volop gelegenheid toe!

U wordt ontvangen met een feestelijke welkomstcocktail, met of zonder alcohol. Daarna neemt u plaats aan tafel. Een korte wijncursus volgt over hoe een wijn te proeven en waar op gelet moet worden. Dan zal het 4 gangen menu geserveerd worden. Bij drie gangen in het menu proeft u 2 halve glazen wijn om zo te ervaren welke wijn het beste combineert met het gerecht en waarom.
Indien mogelijk krijgt u de kans om de chef-kok te spreken en in de pannen te kijken. 

Dit arrangement kost € 67,50 en is mogelijk vanaf 2 personen uitsluitend na reservering onder vermelding van het “altijd al willen weten” arrangement. Maar ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen, prijs na overleg. Telefoon 0527 699104!

2. Zwoele Zomerse Zalige (Zon)dag

Beleef de lente of de zomer met een uniek arrangement! Proef de sfeer van de tuinen van Mariëtte van Hees en de smaak van de wijnen met amuses van Le mirage. Colinde en Mariette verzorgen hier een Zwoele Zomerse Zalige (Zon)dag! Heerlijk op het buitenterras van tuinpaviljoen Alfheim met uitzicht over het polderlandschap en omgeven door de sfeer van een weelderig bloeiende tuin. Dit kan zelfs in overleg met passende muziek worden omlijst. Colinde zal vertellen over de wijnen: proef ze, ervaar ze en dat samen met amuses! 
   
Wilt u deze unieke ervaring beleven? Dat kan in de VAN HEES TUINEN, Mammouthweg 6 te Ens, vanaf tien personen te boeken vanaf € 28,50. U krijgt dan een twee uur durend arrangement met koffie en gebak, vier verschillende wijnen met vier verschillende amuses. Datum in overleg en mogelijkheid om de wijnproeverij uit te breiden. Meer informatie? Bel 0527 699104.    

 

3. Smakelijk op stap

Origineel een personeelsavond invullen? Een uniek kerst- of nieuwjaarsdiner of een jubilaris in het zonnetje zetten? Dat kan bij drie tot vier horecabedrijven in Emmeloord; ’t Voorhuys, Eindeloos, the Bottom en Le mirage via “Smakelijk op stap”.

U maakt op één avond kennis met de vier restaurants, met ieder zijn eigen sfeer en identiteit. U gaat voor iedere gang in het menu naar een ander restaurant toe, zo wordt de interactie in een groep groot. Bovendien kunt u de groepen tussentijds weer mixen, zodat u iedere keer met andere gasten aan tafel zit.

De mogelijkheden binnen dit concept zijn onbegrensd. Zo kunt u kiezen voor een gezamenlijk aperitief in één van de bedrijven of een borrel of een swingend feest na die tijd. Wat betreft het menu kunt u zich laten verrassen door de creativiteit van onze koks of de keuze maken voor een 4 gangen menu (3 of 5 gangen zijn ook mogelijk). We bieden dit aan voor groepen van 50 tot 200 personen. Een avondvullend programma waarbij de variëteit van ingrediënten door u zelf bepaald kan worden. Uiteraard is het mogelijk de avond te completeren met entertainment, bijv. muziek of stand-up comedian. Wij helpen u graag met een stuk maatwerk om uw avond tot een geslaagde avond te maken. Voor meer informatie kunt u bij alle vier de restaurants terecht.

Voor informatie en reserveringen in Emmeloord:
  • Eetcafé the Bottom, Lange Nering 126, telefoon 0527 619191, www.thebottom.nl
  • Restaurant Eindeloos, Beursstraat 5, telefoon 0527 614431, www.restaurant-eindeloos.nl
  • Hotel Restaurant ’t Voorhuys, de Deel 20, telefoon 0527 612870, www.voorhuys.nl
  • Restaurant Le mirage, Beursstraat 2, telefoon 0527 699104, www.lemirage.nl


Adres

Le  mirage
Beursstraat 2
8302 CW Emmeloord
Tel 0527 - 699104
(de telefoon wordt doorgeschakeld). 
info@lemirage.nl

Openingstijden:
geopend voor het diner
van woensdag t/m zondag
vanaf 17.00 uur.  
(Indien mogelijk passen we onze openingstijden/dagen in overleg graag met u aan). 

Vakantie 2019
Van zondag 10 t/m
donderdag 14 maart
zijn we op vakantie. 


Bekijk ook eens